Maak je klaar voor Kerst

De feestdagen komen eraan. Maak je klaar voor Kerst door te shoppen & eten bij lokale ondernemers. Onze eigen Alphense ondernemers hebben een prachtig aanbod van cadeaus, lekkernijen en alles voor het kerstdiner. Of ga je liever buiten de deur eten? Diversen lokale horeca locaties zijn geopend met de Kerst en hebben een verrukkelijk kerstmenu samengesteld. Wij zetten alle tips van de redactie voor je op een rij! 

Shop de mooiste kerstoutfits

Nog op zoek naar een mooie kerstoutfit voor deze Kerst? De lokale modewinkels hebben weer hun uiterste best gedaan om de mooiste kerstcollecties in te kopen. Ga helemaal all out met glitter & glamour en laat je adviseren door de experts. Benieuwd naar het complete modeaanbod in Alphen maar ook de dorpen? Wij hebben een handig overzicht. 

Bekijk alle lokale winkels

Uit eten met Kerst - Dit jaar buiten de deur eten? Dit zijn onze tips!

Shop de mooiste cadeaus

Nog op zoek naar een mooi, leuk of bijzonder kerstcadeau voor onder de boom om je naaste te verrassen? Wees er dit jaar op tijd bij en shop lokaal. Wat dacht je van een mooi sieraad, een kunstwerk, mooie nieuwe tas of een culinair cadeau zoals delicatessen of een goede fles wijn? 

Bekijk overzicht winkels