Alle kerstactiviteiten

Alle kerstactiviteiten

op een rij

9 dec: Kerstmarkt bij VTV Ridderspoor

9 dec: Kerstmarkt op de Werf

9 dec: Kerstworkshop voor volwassenen

9 &10 dec: Kerstmarkt bij Proef de Tuin in Boskoop

15 & 16 dec: Helemaal Top Kerstshow bij Flora Boskoop

16 dec: Kerstconcert DSS in Aarlanderveen

17 dec: Kerstfestijn bij Kinderboerderij Zegersloot

22 dec: Alphense Kerstwandeling 

Alphense Lizette en Marleen openen

Alphense Lizette en Marleen openen

eerste salon Natural Hair Company

Ze zijn al 12,5 jaar gespecialiseerd in hairweaving. Een techniek waardoor je haar middels extensions op een natuurlijke manier voller of langer doet maken. Wat ooit vanuit de kofferbak begon is nu uitgegroeid tot een waar kappersimperium met zes specialisten en zo’n 3 tot 400 verkooppunten door heel Nederland en België. Nu was het tijd voor de eerste salon en natuurlijk moest deze in Alphen komen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Iedere vrijdag om 12:00 uur

De redactie van Hier is ALPHEN brengt je iedere week op de hoogte wat er allemaal te doen is in onze gemeente of komt met actueel leuk nieuws. Ook op de hoogte blijven?

Richard van Taste for Shirts

Richard van Taste for Shirts

heeft mode voor elke man

Wat ooit zo’n 32 jaar geleden als overhemden speciaalzaak begon, is inmiddels onder leiding van Richard Kniesse uitgegroeid tot een herenmodezaak met een team van 7 mensen. Het is een echt familiebedrijf dat zijn sporen inmiddels heeft verdiend. Zo’n 3 jaar geleden is Richard met zijn winkel verhuisd naar een groter pand in de Van Boetzelaerstraat in Alphen.

Foute Kerstloop

Foute Kerstloop

Op 16 december kun je in je foutste kerst outfit een prachtige wandeling in Boskoop maken. De startmuts ontvang bij het startpunt, Rijneveld 153 in Boskoop. Onderweg word je getrakteerd op gezellige muziek en winterversnaperingen. Na afloop kun je gelijk door wandelen naar een mooie overdekte kerstmarkt.

Harmoni Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

Harmoni Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

aan de deur

Een hartverwarmende kerstgroet aan de deur van een dierbare, buur of verre vriend. Harmonie Arti Alphen staat weer klaar om muzikale kerstgroeten op bestelling te brengen in de hele gemeente Alphen a/d Rijn. Tegen een vrijwillige bijdrage brengt een ensemble in stijl vrolijke kerstliedjes en een kaartje voor diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken of die alles al heeft behalve een kerstserenade.

Grote kerstmarkt in Boskoop

Grote kerstmarkt in Boskoop

bij Proef de Tuin

Op zaterdag 9 en zondag 10 december is er een grote Kerstmarkt bij Proef de Tuin in Boskoop. In een overdekte ruimte staan meer dan 30 kramen waar je je ogen uit kan kijken met de mooiste kerstspullen. De kerstmarkt wordt muzikaal ondersteund door de lokale band van Hans Koster. De gezellige kerstsfeer brengt de mooiste gedachten en herinneringen bij je naar boven. Geniet van de huisgemaakte soep . Met een glas gluwein bij de vuurkorf kom je helemaal tot rust en raak je al helemaal in de kerstgedachte.

Koek & Lopie Winterwandelingen

Koek & Lopie Winterwandelingen

In de winter van 2024 gaat het weer gebeuren. In samenwerking met Jeu de Boer gaan we voor de 9ste keer de Koek & Lopie Winterwandelingen organiseren. In de maanden januari, februari en maart kunnen de wandelschoenen weer aangetrokken worden. Voor de stevige loper en voor de gezelligheidsloper worden er prachtige routes uitgezet

Alphense Kerstwandeling

Alphense Kerstwandeling

op 22 december

Na de succesvolle edities van 2015 en 2017 wordt op vrijdag 22 december 2023 opnieuw de ‘Alphense Kerstwandeling’ georganiseerd door verschillende kerken uit Alphen aan den Rijn (Advenstkerk, Sionskerk, Maranathakerk, Het Kruispunt en de Lichtkring). Het thema is dit keer “Op Weg”.

Lees het Hier is ALPHEN magazine

Nu ook online!

Heb je het magazine niet ontvangen? Lees dan nu de online versie. Heb jij ook interesse om in het volgende nummer te adverteren, of heb jij een mooi verhaal te vertellen of andere leuke tips? Neem dan contact op via redactie@hierisalphen.nl met onze redactie. 

Lees het magazine

Even er tussenuit

Verhalen uit en over Alphen