De Week van het Werk

Het banenfestival in De Week van het Werk in november 2022 was een groot succes maar we misten de jonge studenten/werkzoekenden. Onze werknemers van de toekomst! Op veler verzoek van de ondernemers dus nu op 11 mei 2023 een voorjaarseditie: een festival voor stages en (bij)banen.

Op de locatie van mboRijnland aan de Ambonstraat in Alphen aan den Rijn - dicht bij de studenten - organiseren we een banenfestival voor TOP stages, bijbanen maar ook reguliere banen.

Er wordt gezorgd voor foodtrucks, een DJ en leuke ontmoetingsplekken voor jullie om de studenten en werkzoekenden te ontmoeten.

Voor jongeren

Werkzoekenden, studenten en werkgevers ontmoeten elkaar op een relaxte manier op het festival voor stages&(bij)banen met foodtrucks, een photobooth en zelfs een DJ. Wie weet ben jij opzoek naar een leuke stage of zomerbaan? Of wil je gewoon even komen kijken. Alles kan! Je kunt zelfs een leuke LinkedIn profielfoto laten maken en je CV laten checken. Er zijn pizza’s, hamburgers en mocktails.

Meer dan 55 werkgevers zijn aanwezig op het festival! Maak kennis met hen en bespreek de mogelijkheden! Inschrijven als gast is niet nodig. Iedereen is welkom!

Voor bedrijven

Hier wil je toch bij zijn?

Schrijf je direct in voor een statafel op het banenfestival op donderdag 11 mei 2023.van 13.30 tot 16.30 uur via deze link. Voor een bedrag van 75 euro (excl. btw) heb je een plek op het festival en ontmoet je drie uur lang leuke (jonge) mensen. Dat is een koopje!

Nog vragen? Bel of mail gerust met petra@VOAonline.nl
0172 - 424468 0172 - 424468