Kanida Satarpornjittakun heeft bijna 15 jaar ervaring als kok, bedrijfsleider en ondernemer in de horeca. Begonnen als kok in restaurant Thai Jthon in Noordwijk in 2001, vervolgens als chef kok in restaurant Thai Fresh in de Weimarstraat in Den Haag een heel nieuwe formule (franchise concept) als Thais restaurant helpen opzetten vanaf 2006 om uiteindelijk als ondernemer een Thai Fresh vestiging zelfstandig te exploiteren in Voorburg. Ten slotte als ondernemer en mede eigenaar het restaurant Simply Thai op de Thomsonlaan in Den Haag.

Kanida kan door de jaren heen bogen op succes in alle restaurants en de erkenning ervan bij een brede en grote groep gasten van de afgelopen 15 jaar, die speciaal voor haar producten graag een stukje omrijden.

Geboren en getogen in Tran…

Kanida Satarpornjittakun heeft bijna 15 jaar ervaring als kok, bedrijfsleider en ondernemer in de horeca. Begonnen als kok in restaurant Thai Jthon in Noordwijk in 2001, vervolgens als chef kok in restaurant Thai Fresh in de Weimarstraat in Den Haag een heel nieuwe formule (franchise concept) als Thais restaurant helpen opzetten vanaf 2006 om uiteindelijk als ondernemer een Thai Fresh vestiging zelfstandig te exploiteren in Voorburg. Ten slotte als ondernemer en mede eigenaar het restaurant Simply Thai op de Thomsonlaan in Den Haag.

Kanida kan door de jaren heen bogen op succes in alle restaurants en de erkenning ervan bij een brede en grote groep gasten van de afgelopen 15 jaar, die speciaal voor haar producten graag een stukje omrijden.

Geboren en getogen in Trang in Thailand neemt Kanida de cultuur, de vriendelijkheid, de vakkennis, het doorzettingsvermogen en ondernemingszin mee naar Nederland en weet inmiddels al 15 jaar grote groepen mensen aan zich te binden. Dit is de reden dat Kanida nu volledig wil overstappen naar zelfstandigheid in een zaak waar ze meer gasten kan ontvangen dan tot nu toe. Een zaak in HET culinaire centrum van Den Haag, een gebied dat hot is en waar veel horeca een plaats heeft gevonden. In een hoekpand, volledig verbouwd, aan de Prinsestraat 106-110, tussen de Grote Kerk, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis, in een straat die misschien wel als de beste vestigingslocatie van Den Haag kan worden gekenmerkt. Een vestiging met veel meer zitplaatsen (70) dan wat tot nu toe tot de mogelijkheden behoorde, direct gelegen in het culturele en culinaire centrum van Den Haag, waardoor alle accenten van haar eigen inspanningen nog eens worden versterkt door deze perfecte omgeving.

Openingstijden

  • Elke maandag 17.00 - 21.00 uur
  • Elke dinsdag 17.00 - 21.00 uur
  • Elke woensdag gesloten
  • Elke donderdag 17.00 - 21.00 uur
  • Elke vrijdag 17.00 - 21.00 uur
  • Elke zaterdag 17.00 - 21.00 uur
  • Elke zondag 17.00 - 21.00 uur
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen