20 van Alphen

We mogen weer!

De 20 van Alphen gaat op zondag 12 maart weer van start. Het grootste sportevenement van Alphen aan den Rijn én de openingsklassieker van het hardloopseizoen. Die zondag staan er weer honderden lopers aan de start, van jong tot oud, van amateurs tot professionals. 

De 20 van Alphen kent de volgende afstanden:

Hoogvliet 1K Family Run

Zorg en Zekerheid 2.5 km

Fitloop Berntsen Mulder Advocaten 5 km

Prestatieloop en Blanksma Businessloop 5 km

Bezemer Fitness 10 km

loop en Blanksma Businessloop 10 km

Running & Walking Center 20 km

Wedstrijd- en Prestatieloop en Blanksma Businessloop 20 km

Inschrijving geopend

De inschrijving voor de 20 van Alphen is nú geopend. Schrijf je alleen in of ga er samen voor met je hardloopmaatje(s). Kies op welke afstand jij mee wilt doen en ga goed voorbereid te werk. Wist je dat er ook businessteams meedoen? Dan kan je samen met je collega's lopen of bijvoorbeeld met leden van de sportschool. 

Schrijf je in

Anders dan andere jaren

Volgens Ronald Verkade staan alle lichten op groen voor de 20 van Alphen die – na twee jaar van gedwongen rust – op 12 maart 2023 weer van start gaat. Ronald is voorzitter van de stichting die deze openingsklassieker organiseert. Hij vertelt dat voor de komende editie tal van vernieuwingen op stapel staan.

Bezemer Fitness organiseert vanaf 1 januari iedere zondag van 10:00 – 11:00 uur een looptraining voor het businessteam VOA x BEZEMER. Met de looptraining wordt je door professionele instructeurs voorbereid op de 5 en 10 kilometer. Verzamelen doe je bij Bezemer Fitness en vanaf daar ga je met een gezellige groep van start!

'VOA en Bezemer Fitness delen hun sportieve ambitie: het verrichten van prestaties die ertoe doen! Onze uitdaging: op 12 maart 2023 willen we samen een hardloopteam van 100 deelnemers op de been brengen. Gaan jullie met ons de uitdaging aan? Loop dan met elkaar mee in het VOA-team.'

Loop mee met team VOA x BEZEMER