Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn is een stichting zonder winstoogmerk. We stellen ons graag nader aan je voor met: “Meer dan alléén een winkel.” Dit is heel bewust gekozen, want veel mensen denken bij het woord ‘kringloop’ aan alléén een winkel met tweede…

Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn is een stichting zonder winstoogmerk. We stellen ons graag nader aan je voor met: “Meer dan alléén een winkel.” Dit is heel bewust gekozen, want veel mensen denken bij het woord ‘kringloop’ aan alléén een winkel met tweedehands goederen. Heel begrijpelijk omdat men vooral met dit onderdeel van de organisatie te maken heeft door het afleveren van goederen of door het bezoeken van één van onze winkels. Zowel in Alphen aan den Rijn als in Hazerswoude-Rijndijk exploiteren we twee grote winkels, beiden met een eigen karakter. De winkel in Hazerswoude-Rijndijk is licht en ruim opgezet, in de winkel in Alphen aan den Rijn kan de echte schatgraver zijn hart ophalen. Om het unieke karakter van beide winkels te onderstrepen, hebben ze elk een eigen website en Facebookpagina. Alle overkoepelende activiteiten zoals het maken van ophaal- en bezorgafspraken en de klantenservice worden centraal georganiseerd vanuit Alphen aan den Rijn.  

Wij hopen je door een blik in onze organisatie daarnaast te verrassen met de vele andere kanten van Stichting Kringloop Alphen: door en naast onze inzamel- en winkelactiviteiten kunnen wij werkgelegenheid creëren, het milieu ontzien en voorlichting geven op het gebied van afval en hergebruik. Daarnaast proberen we maatschappelijke meerwaarde te creëren waar we kunnen, onder andere door het steunen van goede doelen, met geld, maar bij voorkeur ook met goederen.

Openingstijden

  • Elke maandag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke dinsdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke woensdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke donderdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke vrijdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke zaterdag 09.30 - 17.30 uur
  • Elke zondag gesloten
  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen