Op zoek naar een hotelkamer of een B & B in Alphen aan den Rijn?

Welkom op de website van Bed & Breakfast Hoeve Mr Higgins te Alphen aan den Rijn gelegen in het Groene Hart. In de voormal…

Op zoek naar een hotelkamer of een B & B in Alphen aan den Rijn?

Welkom op de website van Bed & Breakfast Hoeve Mr Higgins te Alphen aan den Rijn gelegen in het Groene Hart. In de voormalige stal op onze B & B Hoeve Mr Higgins is een luxe kamer gecreëerd voor maximaal 2 personen voor kort verblijf. De kamer bevindt zich helemaal achter op ons erf, dus veel privacy. De kamer heeft een privé terras met een weids landelijk uitzicht. Hoeve Mr Higgins ligt tegen Zwammerdam aan en ligt 2500 meter van het centrum van Alphen aan den Rijn. Op de kamer heeft u een tv, koelkast, waterkoker en een Senseo apparaat. U kunt gebruik maken van Wifi. De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming en bevindt op het terrein. De loopafstand is 20 meter. U bent de enige die van deze ruimte gebruik maakt.

Alphen aan den Rijn heeft zeer beperkte hotel accommodatie. Onze B & B Hoeve Mr Higgins in Alphen aan den Rijn is geen echte hotelkamer maar biedt zeker comfort.

Kamerprijs is 70 euro inclusief ontbijt. U kunt contant betalen.

Als u in Alphen aan den Rijn een plek zoekt om te overnachten dan is deze B & B op Hoeve Mr Higgins met alle privacy aan te bevelen. Dat geldt voor de zomer en winter. De kamer is voorzien van vloerverwarming.

Website B&B Hoeve Mr Higgins : www.hotelovernachtingalphenaandenrijn.nl

Openingstijden

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Voor eventuele openingstijden kunt u de website bekijken.