17e ARC Heitingatoernooi staat voor de deur

Woensdag 8 mei om 13.00 uur is de start van de 17e editie van het GASSAN Internationaal ARC Heitingatoernooi met zestien profclubs vanuit heel Europa (o.a. titelverdediger Ajax, Juventus, Glasgow Rangers en Hammarby IF). Voor de tweede keer wordt een internationaal toernooi georganiseerd. 

Deze zestien teams spelen over twee dagen een compleet toernooi (poulefase op woensdag en knock-out op donderdag). Jeugdvoetbal op het hoogste niveau, wat zeker aantrekkelijk is voor elke voetballiefhebber uit Alphen aan den Rijn.

Een nieuwigheid op onze eerste dag (woensdag 8 mei) is dat we beginnen met een voorwedstrijd tussen Only Friends (Ajax) en ADO Den Haag G-Storks, deze twee teams met enthousiaste G-spelers trappen graag ons toernooi af om 12.00 uur.

Het reguliere toernooi, de 17e editie, start op donderdag 9 mei en samen met de vrijdag (10 mei) verwelkomen wij ruim 1.700 enthousiaste voetballers en voetbalsters, die zich deze niet alleen kunnen uitleven op het voetbalveld, maar ook op het gratis toegankelijke Funpark. Een Funpark dat uiteraard ook toegankelijk is voor broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van de spelers, maar ook voor de aanwezige supporters.

Alle teams die deelnemen kunnen tijdens dit toernooi rekenen op de enthousiaste hulp van ruim 200 vrijwilligers, iets waar wij als organisatie altijd trots op zijn, en voor elk team is er een gezonde lunch beschikbaar.

Het motto van ons toernooi is ‘Iedereen is een winnaar’, iets wat wij altijd graag benadrukken middels de gezamenlijke prijsuitreiking, waarbij niemand met lege handen naar huis gaat.