Allereerste Ladies Night editie Drijf in bioscoop - in AquaRijn

Tijdens de kerstvakantie organiseert zwembad AquaRijn op donderdag 28 december weer een echte DRIJF IN bioscoop. Deze keer wordt er een speciale editie voor alleen vrouwen georganiseerd. Tijdens deze Ladies Night wordt er een heerlijke vrouwenfilm – Magic Mike The Last Dance - getoond op het grote scherm, terwijl je lekker op je luchtbed/drijfband drijft. Voorafgaand aan de film kan je genieten van een glaasje bubbels en kun je lekker shoppen bij onze speciale winkeltjes. Een leuk uitje voor vriendinnen, sportteams en/of vrijgezellendag.

De avond begint om 19:00 uur in zwembad AquaRijn met een heerlijk glas bubbels en snuffelen tussen de spullen bij de winkeltjes in Buurthuis AquaRijn. Daarna ‘duik’ je gezellig met je vriendinnen op je luchtbedje of band en geniet je van Channing Tatum op groot scherm in de film Magic Mike. In de pauze krijg je de tijd om wat te drinken of eten te halen. We hebben ook leuke aanbiedingen op deze dag bij de horeca. Wanneer de film klaar is, kan je je rustig omkleden en ontvang je nog een volle Goodiebag voor je naar huis gaat. Kortom, een top avond voor én met vriendinnen!

Zin in een leuke meidenavond? Kaarten zijn verkrijgbaar bij de gastenservice van één van de zwembaden of via de webkassa: www.dethermen2.nl/activiteiten en kosten 10 euro per persoon.

Vergeet trouwens niet een opgeblazen luchtbed of band mee te nemen om heerlijk op te dobberen