Alphense Avond4Daagse - 21 t/m 24 mei

Alphen aan den Rijn – Inschrijven voor de Alphense Avond4Daagse is mogelijk vanaf 14 februari. De Alphense Avond4Daagse is voor alle fanatieke wandelaars vanaf 6 jaar. De route is ongeveer 5 kilometer en elke avond anders. Deelnemen kan individueel of in een groep. De 7e editie van de Alphense Avond4Daagse vindt plaats van 21 t/m 24 mei.  

De inschrijving voor deelnemers is open vanaf woensdag 14 februari en vindt dit jaar digitaal plaats via de website alphenseavond4daagse.nl Het inschrijfproces is iets gewijzigd ten opzichte van de vorige editie. Op de website is alle informatie over het inschrijfproces te vinden.   

Sinds 2023 is de organisatie van de Alphense Avond4Daagse in handen van Stichting Vakantiespel. Tijdens de Alphense Avond4Daagse wordt er elke avond een andere wandelroute van ongeveer vijf kilometer door Alphen aan den Rijn uitgezet. Deelnemers kunnen individueel meelopen, maar ook in een groep met bijvoorbeeld klasgenoten of clubleden van een sportvereniging. Iedere avond halen de deelnemers stempels op aan het begin, tijdens en aan het einde van de wandeling. Op de vierde avond krijgen, indien alle stempels zijn behaald, deelnemers een medaille.  

De stempelposten, op het opstartterrein en onderweg, worden bemand door vrijwilligers.  Geïnteresseerden in deze of andere taken tijdens de Alphense Avond4Daagse kunnen zich binnenkort via de website opgeven als vrijwilliger.  

De Alphense Avond4Daagse vindt plaats van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei 2024. Inschrijven kan via de website alphenseavond4daagse.nl