Een selfie van een vrouw met een zonnebril op het strand waar de zon schijnt.

Alphense Judith Bol - regelt jouw volledige vakantie

Ze was altijd al een regelneef. Sinds oktober 2022 heeft ze dat regelen omgezet in haar eigen bedrijf TUI at home. Reisadviseur Judith Bol doet niets liever dan jouw vakantie van A tot Z te verzorgen. In het verleden werkte ze op het hoofdkantoor van TUI en heeft ze verschillende reisopleidingen gevolgd. Reizen is altijd haar grote passie gebleven en het maken van herinneringen nog meer.

Judith woont zo’n 18 jaar in Alphen en is inmiddels moeder van een zoontje van 2,5 jaar. Voorlopig doet ze haar werk als reisadviseur nog part time naast haar werk bij BMW in Woerden.

“Het is heerlijk om je passie je werk te kunnen maken. Ervoor te zorgen dat mensen een onvergetelijke vakantie hebben is een mooi cadeau, dat is eer voor je werk krijgen. Ik verzorg verre reizen op maat, vakantie in Europa, bedrijfsreizen en zelfs ook honeymoons op mooie bijzondere bestemmingen. Het regelen van jouw vakantie is mijn grootste plezier!” En een fijne bijkomstigheid; de service die de Alphense Judith biedt is zelfs helemaal kosteloos.