Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

‘Als we nog ruimte hebben en het is een voorstelling die bij Parkvilla past, staan we zeker open voor aanvullingen op ons programma’, vertelt Agnes van den Ham, programmeur theater. Marcel van Roosmalen is natuurlijk bekend door zijn tv-programma met Gijs Groenteman. Zijn scherpe, uitgesproken blik laat hij ook zien in zijn voorstelling. Welke journalist trekt nog het veld in en komt terug met een ijzersterk verslag waarin ook persoonlijke observaties doorklinken?

Joep van Deudekom en Rob Urgert kennen we uit het theater, maar ook van diverse humoristische tv-programma’s als De Kwis en Wie Denk Je Wel Dat Je bent? Met hun hyperinteractieve en hilarische stappenplan kneden Rob en Joep elke zaal vol individuen samen tot één hechte massa.

‘Niet bijgeboekt, maar zeker de moeite waard is de voorstelling In de Lift van Theaterbolwerk PUNCH op 21 april’, vervolgt Van den Ham. Een tragikomische voorstelling waarin de wereld van een ambitieuze zakenvrouw samenkomt met die van een gevluchte jongeman. In de lift werkt op de lachspieren én stelt tegelijkertijd maatschappelijke problematiek aan de kaak. De try-out is bij Parkvilla en deze nieuwe PUNCH-productie van auteur Annemarie Wisse gaat op 24 april in première in Leiden.

Het gehele theaterprogramma is te bekijken en tickets zijn verkrijgbaar op parkvilla.nl.