Carnavalsweekend bij De Cascarvieten - op nieuwe locatie aan de Zegerplas

Niet één maar twee dagen feest op een nieuwe locatie midden in Alphen! Op de dag voor het “Boerenbal” vind dit jaar het Foute Winterfeest met Q-Music "The Party" plaats in onze feest locatie aan de Zegerplas.

Nog even en het carnavalsweekend van Carnavalsvereniging “De Cascarvieten” barst vanaf vrijdag 9 februari 2024 los. Met het Foute Winterfeest, het Kindercarnaval en het traditionele Boerenbal, belooft het weer een grandioos weekend te worden.

Vrijdag 9 februari “Het Foute Winterfeest”.  

Op deze vrijdag komt Alphen aan den Rijn tot leven met een onvergetelijke avond vol foute beats en dansplezier. Het Foute Winterfeest, met de DJ’S van Q-Music, is een plek waar de echte feestgangers samenkomen in de meest gewaagde outfits. We starten al om 19.00 uur en gaan door tot 00.00 uur.

Zaterdag 10 februari Kindercarnaval. 

Op 10 februari a.s. is het gratis feest voor onze jeugd van 0 t/m 12 jaar. Met een ontzettend toffe kindermiddag op onze nieuwe locatie in de verwarmde tent bij de Zegerplas! Superleuk programma met medewerking van “POOF PARTY en FANTASIE COMPAGNIE”

En natuurlijk wordt ook onze nieuwe Jeugdprins- en Page onthuld. Verder garde- en discodansen, prijspolonaise, interactieve kindershow en glittertattoo ’s. De zaal is open vanaf 12.30 uur en we starten het feest om 13.00 uur. Kinderen boven 13 jaar en meekomende ouders betalen € 3,00.

Zaterdag 10 februari Boerenbal.

“Het Feest der Feesten” is natuurlijk het traditionele Boerenbal op zaterdag 10 februari. Zorg dat je erbij bent! Natuurlijk zijn er ook optredens van onze dansgardes en feestkapel “De Blaaskaken”. Verder zal ook de nieuwe Prins, Page en Hofmaarschalk worden onthuld. 

Verkleden in het thema is leuk, maar een kieltje mag ook!

Kaarten € 27,00 via www.cascarvieten.nl of te koop bij Bar Biefstro Daan in de Julianastraat. Wees er snel bij want vorig jaar was het uitverkocht. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs bij je te dragen. Ook hier starten we om 19.00 uur en sluiten om 00.00 uur af. 

Voor alle festiviteiten is de foto-pers van harte uitgenodigd.

Voor algemene informatie: 

  • Enrico Daamen (President) mobiel: 06 53826820