Drie extra podia op Zomerspektakel aan het Meer

Drie extra podia op Zomerspektakel aan het Meer

| Redactie Hier is Alphen

Afgelopen week deelde de organisatie de plattegrond van Zomerspektakel aan het Meer. Met drie gloednieuwe podia tillen zij de festivalervaring naar een hoger niveau! Dit jaar kan je op het terrein de Livingroom, de Roze Kerk en de Fabriek vinden. En dat is niet de enige verrassing: op het voorterrein vind je een heuse tattoo studio!

De roze kerk

Dans het weekend door met onze DJ's op vrijdag, schud het los op onze foute party op zaterdag en geniet op zondag van leuke activiteiten in onze gloednieuwe Roze Kerk. Dit wil je niet missen!

De fabriek

Wat staat er in deze te gekke, verlaten fabriek allemaal op de planning? We horen je het denken. Here it comes! Op vrijdag warmen we onze stembanden vast op tijdens de Silent Bingo. Zaterdagavond staat in het teken van een spectaculaire mystery-act: spanning gegarandeerd! En op zondag sluiten we het weekend af met een magische show van cabaretiers Rob en Emiel.

De livingroom stage

Op de Livingroom Stage begint het allemaal met de Sponsorborrel waar Cool Brass 6 optreedt. Maar daar blijft het niet bij, want ook de bekende lokale helden van 'Trio roept u maar' betreden het podium. Ook bewonder je hier niemand minder dan de fantastische zanger en componist Niels Geusebroek en de geweldige hiphop-band Alexander de Grote! Maar dat is nog lang niet alles! De zondag staat helemaal in het teken van de kids met Brandweerman Sam, super performances van Ayana en Fleur en om het helemaal af te maken, de complete disco van de Kidz Superchartz! 

Het volledige programma vind je op www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/