Eindpresentatie Explore! door jongeren

De afgelopen weken is er hard gewerkt door Alphense jongeren tijdens de workshops Urban Dance en Fotografie. Op maandagavond 27 mei a.s. verzorgen alle deelnemers in de Kleine zaal van Castellum een presentatie, waarin zij hun talent presenteren. De avond start om 20:45 uur, inloop vanaf 20:00 uur. De toegang is gratis.

In samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn is Castellum in maart van dit jaar gestart met het project Explore!. Een bijzonder initiatief dat jongeren tussen 14 en 24 jaar de kans biedt om hun verborgen talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dit ambitieuze project heeft tot doel jongeren actief te betrekken bij urban podiumkunsten en hen een podium te bieden om hun verhalen te delen en hun talenten te laten schitteren.

In een reeks van gratis workshops zijn lokale jongeren aan de slag gegaan met respectievelijk Urban Dane en Fotografie. De deelnemers zijn begeleid door ervaren professionals in elk vakgebied, die hen hebben geïnspireerd en ondersteund bij het ontwikkelen van hun artistieke vaardigheden. Hierdoor konden zij hun talent tot nieuwe hoogten brengen. Samen hebben zij toegewerkt naar een eindperformance, die zij op maandag 27 mei showen op het podium in Castellum.

Iedereen is welkom om te komen kijken. Toegang is gratis. Inloop is vanaf 20:00 uur, aanvang is 20:45 uur. Reserveren is niet nodig.