Frency geeft dansworkshops op Zomerspektakel

Ze is er helemaal vol van. Dansen is haar leven. Op zondagmiddag en avond tijdens het Zomerspektakel kun je genieten van dansperformances- en workshops, gegeven door dansdocent Frency, het gezicht achter I’m in Motion. Samen met haar team vult ze het cultuurpodium dat deze zondag bol van de activiteiten staat. ”Het delen van mijn passie voor dans en ik daarvoor een glimlach terugkrijg, maakt mij gelukkig.”

Frency: “Ik wil delen & geven, inspireren & motiveren en creëren & genieten. Dans omvat dit alles. Het delen van mijn passie voor dans op welke manier dan ook, dat is wat mij gelukkig maakt. Als mensen vervolgens een glimlach teruggeven, dan is mijn doel bereikt. Mijn doel is dat jij plezier hebt in dans en je vertrouwd en vrij voelt bij I’M om jezelf te ontwikkelen.

Ik was drie jaar (eigenlijk nog te jong om de balletles te mogen volgen), maar vastberaden dat ik was, wilde ik dansen en niets anders. Dus zo ging ik, in mijn Mickey Mouse pakje, roze schoentjes en haar in een knotje naar mijn eerste dansles. En met succes: eigenlijk nog een jaartje te jong voor de les, maar omdat ik me zo goed had gedragen en geluisterd (tja, met dans wilde ik dat wel), mocht ik blijven. Hier begon mijn droom. Een droom die ik heel stevig heb vastgepakt en nu, zoveel jaar later, is die droom werkelijkheid geworden. I’M In Motion staat en daar ben ik meer dan trots op. Zo ontzettend veel fantastische groepen, docenten en dansers. Allemaal een trotse I’M Member!

Om mijn droom te realiseren heb ik zeker niet stilgezeten. Na die allereerste dansles heb ik nog heel veel danslessen gevolgd, mijn dansopleiding afgerond en daarna ben ik het werkveld in gegaan. Toen voelde ik mij echt wel even een klein gupje in een hele grote vijver. Ik wilde aan de slag als dansdocent, dat wist ik zeker. Dus hoppa: CV maken en alle dansscholen in de omgeving mailen, mailen en nog eens mailen. Daarnaast zat ik gewoon achter de kassa bij de Kwantum of stond ik gordijnen te verkopen, dat was het stukje zekerheid dat ik had. En wat bleek: de aanhouder wint. Al vrij snel kwam er response en zo heb ik jaren op verschillende dansscholen met ontzettend veel passie en plezier gewerkt. Ik heb bijzondere mensen mogen ontmoeten, fantastische leerlingen lesgegeven, prijzen gewonnen, toffe dingen mogen doen en zo ontzettend veel ervaring opgedaan waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben

En nu: nu is daar mijn eigen plek, mijn eigen dansschool. En wil ik, dat wat anderen toen voor mij betekende voortzetten! Een plek creëren voor iedereen, vooruitdenken & kijken, nieuwe herinneringen creëren voor jou en voor nog zoveel andere mensen en vooral: genieten van dans. Of dat nu op het podium is of in de dansles: jij mag er zijn. I’M is er voor JOU!”