Gratis workshops freerunnen in de Rijnhaven - op 24 augustus door Alphense Dave Hogenboom

Freerunners opgelet! Freerun-talent Dave Hogenboom geeft op donderdagmiddag 24 augustus twee workshops in de Rijnhaven. Iedereen tussen de 8 en 16 jaar kan gratis deelnemen. Leer verschillende basisoefeningen en test jouw freerun-skills.

Meld je aan

Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en lijkt het jou leuk om mee te doen aan een gratis workshop freerunning? De workshops vinden plaats van 15.30 – 16.30 uur (deelnemers van 8 t/m 12 jaar) en van 16.30 – 17.30 uur (deelnemers van 12 t/m 16 jaar). Om zeker te zijn van een plek kun je je hier aanmelden. Op het laatste moment meedoen kan, mits er nog voldoende plek is. Locatie: Op het plantsoen bij de Van Brakelstraat, Alphen aan den Rijn.

Hardlopen met hindernissen

Freerunnen geeft het ultieme gevoel van vrijheid en zorgt voor een urban scene in de stad/wijk. Dave noemt freerunnen een soort hardlopen met hindernissen. Wat hij er zo leuk aan vindt: “Er zit veel vrijheid in deze sport! Je beweegt naar de energie die je voelt. Zo kun je groeien in de richting die bij jou past!” 

Resort Rijnhaven 

Volgens Platform Buitenspelen is de urban scene belangrijk voor de toekomst van de stad. In Resort Rijnhaven verkent ontwerperscollectief de Reuringdienst de veranderende wijk Rijnhaven. Samen met bewoners en ondernemers gaan zij op ontdekkingstocht en met ideeën uit de wijk organiseren zij activiteiten.

Resort Rijnhaven is een project van de Reuringdienst in samenwerking met Gemeente Alphen aan den Rijn en KHABBAZ en is mede mogelijk gemaakt door het BPD cultuurfonds. Meer info: resortrijnhaven.nl.