Hart voor Vrouwen - Symposium over Hartziekten

Sluit je aan bij ons voor een avond vol inzichten en bewustwording tijdens het symposium over hartziekten bij vrouwen! Op dinsdag 19 maart om 20 uur, in de prachtige omgeving van de Oudshoornse Kerk te Alphen aan den Rijn, openen we de deuren om 19.15 uur voor een warm welkom.

Onderzoek onthult dat de symptomen van hart- en vaatziekten bij vrouwen anders kunnen zijn dan bij mannen. Hoe kunnen we deze symptomen herkennen? Ontdek het allemaal tijdens het symposium 'Hartziekten bij Vrouwen'.

Angela Maas, hoogleraar cardiologie voor vrouwen aan de RadboudUMC Nijmegen, zal ons trakteren op een lezing over dit belangrijke onderwerp. Vervolgens zal diëtist Connie Hoek ons informeren over de rol van voeding bij hartziekten. Wat is een verstandig voedingspatroon dat we op lange termijn kunnen volhouden?

Deze informatieve avond wordt georganiseerd door de vrijwilligersorganisatie Soroptimisten Alphen aan den Rijn, met als doel geld in te zamelen voor het onderzoeksfonds 'Hart voor Vrouwen'.

Wil je meer leren over hart- en vaatziekten bij vrouwen? Meld je dan vandaag nog aan voor deze lezing door een e-mail te sturen naar: symposiumhartvoorvrouwen@outlook.com. Deelname aan deze lezing kost €12,50, waarvan de opbrengst het onderzoeksfonds zal steunen.

Evenement details:

  • Wat: Symposium
  • Titel: Hartziekten bij Vrouwen
  • Waar: Oudshoornse Kerk, Oudshoornseweg 90, Alphen aan den Rijn
  • Wanneer: 19 maart 2024
  • Hoe laat: 20 uur, deuren open om 19.15 uur, welkomstwoord om 19.50 uur
  • Kosten: €12,50

 

Over de Soroptimisten:

Soroptimisten zetten zich in om zowel lokaal als wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Samen streven we ernaar om een ​​positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.