Vera de content & social media marketeer die op een straat verhoging zit met haar telefoon in d'r hand met op de achtergrond de Alphense brug.

Het allerleukste jaar tot nu toe - als je het mij vraagt

Twee jaar geleden werd ik gebeld door Angela, met de vraag of ik iets kon beteken voor Warenhuis Alphen. Het was midden in Corona-tijd, ondernemers hadden het zwaar en Alphen Marketing wilde ze een handje helpen met een website waarop zij hun acties konden communiceren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en vanaf dat moment is het alleen maar leuker geworden.

Na een aantal maanden ontstond het idee voor Hier is ALPHEN, want we voelden dat we dit nog beter en groter aan konden pakken. Met een flinke dosis enthousiasme en passie gingen we ervoor en lag er binnen no time een ijzersterk plan op tafel. Een compleet platform met on- en offline elementen, voor de bewoners en bezoekers van gemeente Alphen aan den Rijn. Een platform waar je al het leuks, moois en bijzonders kan vinden wat onze gemeente te bieden heeft. Stilzitten doen we niet, dus er werd meteen doorgepakt. Het eerste magazine verscheen in augustus 2022 en de website volgde in november.

En nu zijn we al een jaar verder! Drie magazines en de vierde in de maak, een steeds uitgebreidere website, 52 nieuwsbrieven en duizenden social media volgers. Als je het mij vraagt, is dit het leukste jaar uit mijn carrière. We hebben een fantastisch team, werken samen met diverse partners en er liggen nog zoveel plannen op de tekentafel om mee aan de slag te gaan.

Hoe het komende jaar eruit gaat zien? Dat is bij Hier is ALPHEN toch altijd weer een beetje een verrassing maar ik weet nu al dat het nóg leuker gaat worden dan afgelopen jaar. Op persoonlijk vlak zal het in ieder geval een héél bijzonder jaar worden, want in februari verwachten mijn man en ik ons eerste kindje. Dat betekent dus dat ik op zoek kan gaan naar leuke hotspots om naar toe te gaan met een kleintje, waar je de leukste kinderkleertjes koopt (hij heeft al bijna meer kleding dan zijn moeder) en waar je heerlijke wandelingen kan maken. Gelukkig is nieuwe toffe plekken ontdekken één van mijn favoriete bezigheden, dus dat zit wel goed. 

Nog even en dan mogen we weer aftellen naar een nieuw jaar, maar eerst genieten we nog even samen van de feestelijke decembermaand die voor de deur staat. Wij proosten nu alvast op een geslaagd jaar en een mooie toekomst. Ik hoop dat jullie net zo meegenieten van Hier is ALPHEN als wij.

Met veel liefs,
Vera