Het Alphense voorjaarskamp voor kinderen van 7 - 17 jaar

Ben jij tussen 7 - 14 jaar oud en heb je zin om in de meivakantie allemaal leuke dingen te ondernemen? Doe dan van 1 t/m 3 mei mee met Het Alphense Voorjaarskamp 2024!

Samen met diverse Alphense verenigingen en bedrijven is er een heerlijk programma waar iedereen aan mee kan doen! Het hele kamp, maar je kunt ook een dagje kijken of je het leuk vindt en eventueel de volgende dag bij boeken!

Op woensdag is er een tennis clinic bij TEAN, worden er leuke spelletjes gespeeld, doe je een speurtocht door het Bospark en ga je zwemmen in De Hoorn. Lunch en lekkere tussendoortjes zijn allemaal inbegrepen!

Donderdag begin je bij Fort Alpha voor een energieke outdoor training. Daarna kun je met een radiografisch bestuurbare auto rijden en als het weer het toelaat met een echte drone vliegen! Na een heerlijke lunch is er een zandkastelen wedstrijd en ga je bowlen bij Bowling Alphen!

"We hebben in de avond een bijzonder avondprogramma in de Iederenehoeve, met een BBQ, tafeltennis, poolbiljart en natuurlijk een avondspel. En wie wil en durft kan zelfs blijven overnachten in de luxe bedstee op de boerderij. Waarna je op vrijdagmorgen kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

Het vrijdagprogramma bestaat uit een knutselmorgen op de boerderij, aansluitend een spelletjesronde. Daarna fietsen we naar het Zegerslootgebied en spelen we eerst een ronde minigolf. Na de lunch begeven we naar de dagcamping waar we een fietstraining krijgen van Avanti!"

De prijs voor het hele kamp is slechts 85 euro! Dat is inclusief eten & drinken, tussendoortjes en dagactiviteiten! Een losse dag kost slechts 30 euro en het avondprogramma met BBQ en de overnachting met ontbijt beide 10 euro.

Wil je meer weten of je opgeven? Ga dan naar www.alphensesterren.nl of bel met Remco Reij 06-18555904!