In the Spo(r)tlight: Wat is het geheim achter Tempo?

Tempo wordt omschreven als een leuke, gezellige en toegankelijke vereniging met een mooie sportaccommodatie en een breed sport aanbod vanaf 3 jaar t/m 55+. Het is een club waar korfbal op 1 staat, maar waar je op sociaalvlak zoveel kan vinden. Tempo is voor iedereen.

Wat is Tempo OldStars?

Tempo OldStars is een sociale en actieve aanvulling waarin beweging met aangepaste spelvormen voor deelnemende 55-plussers wordt gepromoot. De training is op vrijdagmiddag van 15:30-16:30, met daarna nog tijd en ruimte voor sociaal contact.

Ga voor het echte teamgevoel! Het is de bedoeling om op een naar leeftijd verantwoorde manier met sport om te gaan, dus niet alleen korfbal maar ook b.v., badminton, andere balsporten en warming up oefeningen.

Enthousiaste deelnemers vertellen: "Eenmaal in de week op vrijdagmiddag 15:00 uur pakken we onze sporttassen en gaan in de wintermaanden naar de Sporthal - vanaf het voorjaar lekker buiten - waar we dan om 15:30 beginnen met een uurtje sporten. Gezamenlijk helpen we dan trainer Willem met het opzetten van de nodige attributen voor onze training, korfbalpalen, pilonnen, badminton rackets, hoepels, basketbal.

Als warming up eerst allerlei oefeningen voor armen,benen, voeten, heupen enz. die vaak ook in spelvormen worden uitgevoerd. Daarna wordt er afgewisseld met badminton, diverse verschillende schotsessies op een korfbalpaal, soms ook in een sportieve wedstrijdvorm. Kortom superleuk en erg gezellig om te doen en natuurlijk ook goed voor je lijf!"

Wat is er zo leuk aan OldStars korfbal?

OldStars korfbal is een leuk, sportief en gezellig vorm van beweging op eigen niveau en tempo. Met verschillende bewegingsvormen, niet alleen korfbal, is dit een goede training voor lichaam, geest, balans en daarbij sociale contacten.

Iedereen is van harte welkom! Kom gerust eens kijken of het iets voor jou is.

Hoe kunnen mensen zich aanmelden?

Mensen kunnen zich aanmelden via ledenwerving@kvtempo.nl