Internationale Vrouwendag - in Groene Hart Praktijkschool

Stichting SAVA organiseert op zaterdag 9 maart de 9e editie van Internationale Vrouwendag in de Groene Hart Praktijkschool in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze bijzondere dag staat verbinding, solidariteit, ontmoeting en empowerment centraal.

Solidariteit is een belangrijk principe in onze samenleving, waarbij mensen zich verbonden met het tonen van begrip en medeleven voor anderen en het gezamenlijk streven naar een rechtvaardigere wereld. Solidariteit draagt bij aan het opbouwen van een sterkere en meer inclusieve samenleving.

Workshops, inspirerende sprekers en een wervelende modeshow zorgen voor een dag vol inspiratie en verbinding. Stichting SAVA zet zich in voor vrouwelijke ambitie en met dit event proberen we werelden bij elkaar te brengen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Van 12.00 tot 18.00 uur kunnen bezoekers genieten van diverse activiteiten en internationale hapjes. Het evenement biedt een unieke kans om kennis te maken met verschillende culturen en om meer te leren over de uitdagingen en successen van vrouwen wereldwijd.

Internationale Vrouwendag is een dag om te vieren, te verbinden en te streven naar gelijkheid en empowerment voor alle vrouwen. Stichting SAVA nodigt iedereen uit om samen deze bijzondere dag te beleven en zo bij te dragen aan een wereld waarin vrouwen elkaar steunen en versterken.

Als kers op de taart hebben we een speciale winactie opgezet waarbij een gelukkige winnaar een mooi bedrag aan shoptegoed kan winnen. Doe mee en maak kans op deze fantastische prijs!

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op de website van Stichting SAVA www.stichtingsava.org