Kunst aan de muur met online Galerie & Kunstuitleen - van Atelier Verfstreken

Verfstreken, onderdeel van Ipse de Bruggen, lanceert een nieuwe website. Vanaf nu kun je op de online Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken de uitgebreide kleurrijke collectie kunstwerken bekijken, huren en kopen.

Het atelier heeft een kunstuitleen en galerie-cadeauwinkel in het centrum van Alphen aan den Rijn. Veel kunstliefhebbers uit de omgeving hebben de weg naar het atelier en de kunstuitleen al weten te vinden. Met www.atelier-verfstreken.nl is de kunst van kunstenaars met een verstandelijke beperking toegankelijk geworden voor een breder publiek en is het huren en kopen heel laagdrempelig. Klanten kunnen hun favoriete kunstwerk vanuit het comfort van de eigen omgeving uitkiezen en hun keuze afstemmen voor het interieur thuis of in het bedrijf. Natuurlijk kun je je favoriete kunstwerk altijd in het echt bewonderen in de galerie-kunstuitleen aan Van Boetzelaerstraat 9A.

Kunst die nieuwsgierig maakt
Kunst van de makers van Atelier Verfstreken maakt nieuwsgierig en inspireert en maakt de wereld een beetje mooier. 
De online Galerie & Kunstuitleen geeft de kunstenaars van Atelier Verfstreken een online platform om hun talent te laten zien en hun belevingswereld te delen. Mensen trots laten zijn op wie zij zijn en wat zij maken, daar draait het om bij Atelier Verfstreken.

Eerste werken verkocht
Uit handen van kunstenares Amy Feddes ontving Jan Jaap van website leverancier Flounders zijn eerste gekochte schilderij. ‘We vinden het ontzettend leuk om te helpen bij projecten die iets toevoegen aan het bijzondere werk dat Ipse de Bruggen doet’, legt Jan Jaap uit. ‘We laten dit ook graag aan de buitenwereld zien. En hoe mooi is het, als dat kan door een podium te geven aan de cliënten en de kunstwerken die ze maken. We hadden wel een voorwaarde: wij wilden het eerste kunstwerk zelf bestellen. Een keuze maken uit de enorme en gevarieerde collectie van de getalenteerde kunstenaars van Atelier Verfstreken was een belevenis, waarbij we ook de makers beter leerden kennen. Uiteindelijk zijn het nu twéé schilderijen geworden!’

Benieuwd hoe het werkt of direct de collectie uit de kunstuitleen bekijken?
Kijk op www.atelier-verfstreken.nl

Atelier Verfstreken is onderdeel van Ipse de Bruggen, één van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn wij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben zij een complexe zorgvraag. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk. www.ipsedebruggen.nl