Maak kennis met bloemstyliste Pien Flowers

Al vanaf jongs af aan is Pauline Arkestijn tussen de bloemen te vinden: “Heerlijk al die mooie kleuren, geuren en verschillende soorten bloemen. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Bloemen maken je blij, ze verrassen je en ze kunnen je troosten.”

Al meer dan 20 jaar heeft ze haar eigen bedrijf in de bloemensector onder de toepasselijke naam Pien Flowers. Ze heeft diploma’s behaald in 2004 en 2005, masterclasses gevolgd in 2017 tot 2023, diverse wedstrijden gewonnen en zelfs de hoogste opleiding die er is in dit vak behaald, de Internationale Master Florist opleiding (IMF) op 31 maart 2023.

“Ik maak diverse bloemwerken voor de particulieren en zakelijke klant. Van het maken tot een boeket voor thuis of om cadeau te geven, tot het maken van klein tot groot bloemwerk voor bedrijven, restaurants en hotels. Het verzorgen van trouw en rouwarrangementen en het geven van workshop op onze eigen locatie (Leidse Schouw 2F0 ) of op de locatie van de klant. Iedere maand geef ik een workshop op onze locatie, deze datums kan je vinden in onze webshop op www.pienflowers.nl en daar kan je jezelf ook gelijk voor inschrijven.

Workshop bij Sunset Beach Bar

Ook aanstaande zaterdag 13 mei geef ik een workshop bij Sunset Beach bar. Daar gaan we een hippe droogbloemen circle maken, waarbij u zelf de bloemen en kleuren kunt uitkiezen. We zitten droog, uit de wind in een gave locatie. Kom erbij, en reserveer nu jouw plekje via onze website.

Werken met verse bloemen vind ik erg fijn, maar ook voor de mooiste zijde bloemen en droogbloemen ben je bij mij aan het juiste adres.

Voor de zijde bloemen hebben we nu ook speciale huurarrangementen, hierbij kan je een arrangement huren op jaarbasis. Daarbij kan je kiezen uit een wissel voor een ander stuk voor 4 x per jaar of 12 x per jaar een wisseling. Zo is het elke keer weer een vrolijke verrassing wat je krijgt (je kan eventueel uw voorkeur voor soorten of kleuren doorgeven). Er is ook keuze voor artistiek bloemsierkunst werk, vraag gerust naar de mogelijkheden hievan.

Voor meer informatie kan je gerust een kijkje nemen op mijn website of mij volgen via facebook en Instagram.