Meet & Greet met kunstenaars van Atelier Verfstreken - bij theater Castellum

In de week van Ontmoeten en Verbinden, kun je de kunstenaars van Atelier Verfstreken ontmoeten tijdens een Meet & Greet op woensdag 4 oktober, in de foyer van theater Castellum. De kunstenaars van Atelier Verfstreken geven je graag een persoonlijke rondleiding langs hun kleurrijke expositie: “Ontmoeting in Beweging”, met vrolijke, levendige schilderijen rond het thema dans en beweging.

Laat je inspireren door de kunst en het verhaal van de kunstenaars van het atelier van Ipse de Bruggen. Het wordt heel gezellig, want tijdens de Meet & Greet, kun je ook meebewegen, dansen en zingen met MOEF, de bewegingsmascotte van Ipse de Bruggen.

Iedereen, van jong tot oud, is welkom!

De komende periode vormt de kunst van Atelier Verfstreken een verbindende schakel binnen de gemeente Alphen aan den Rijn, tussen verschillende locaties, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Bij o.a. de Maranathakerk en Bibliotheek Rijn en Venen zijn kunstwerken te zien van Atelier Verfstreken rond het thema Ontmoeten en Verbinden. De kunst van het atelier bij de Maranathakerk, theater Castellum en Bibliotheek Rijn en Venen, brengt op een unieke wijze een ontmoeting tot stand tussen burgers met en zonder beperking.

Bij theater Castellum is de expositie: Ontmoeting in Beweging te zien tot eind december.

De Kunstuitleen & Galerie aan Van Boetzelaerstraat 9A biedt een keuze uit een ruime collectie. Al vanaf € 6 per maand is het mogelijk een kunstwerk te huren. De volledige collectie kunstwerken is ook online te bekijken: www.atelier-verfstreken.nl.