Dit weekend is het code Hendrick’s! Laat je niet tegenhouden door het wisselvallige weer, hét speciaalbierfestival van Alphen aan den Rijn in het Europapark op 26 en 27 augustus gaat door, regen of zonneschijn! Het aankomende weekend verwelkomen we je met open armen op ons fantastische evenement, Hendrick’s Fest, hét ultieme speciaalbierfestival van Alphen aan den Rijn. Al bijna 10 jaar lang een begrip, met een unieke mix van speciaalbier, live muziek en lekker eten.

Overkappingen voor alle gasten

We begrijpen dat het weer onvoorspelbaar kan zijn, maar we willen je geruststellen dat jouw plezier onze hoogste prioriteit is. We hebben ruime overkappingen opgezet zodat je droog en comfortabel kunt genieten van alle unieke bieren en activiteiten die we te bieden hebben. Ook fijn als schaduwplek bij een brandend zonnetje. Alle voorgaande editie’s waren overigens zonovergoten, karma goes a long way!

Een proeverij vol plezier en vermaak

Hendrick’s Fest biedt een meer dan uitgebreid assortiment aan speciaalbier. Met brouwerijen als VandeStreek, de Molen en het Uiltje kunnen de echte beergeeks hun hart ophalen. Daarnaast kun je bij onze eigen bierstand ook terecht voor wat meer klassieke Belgische stijl bieren en is zelfs een heuse biercocktail bar. Deze wordt met veel enthousiasme en kunde bestierd door het Alphense Bierhuis. Uiteraard hebben we ook een hoofdbar voor een koude kletser, wijntjes, fris en mixdranken. Nog geen keus genoeg?? Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de LOUSY LOES stand, ons eigen blondje van de tap, waar we ook kekke merchendaise verkopen.

Culinaire verwennerij met pub food

Van al dat bier kun je zomaar een stevige goesting ontwikkelen! Mike’s Kitchen comes to the rescue. Geniet van vers bereid Pubfood zoals sappige hamburgers, vers belegde pizza's, rustieke frietjes met sauzenbuffet, en onze fameuze Nachocheese. Daarbij hebben we ook gedacht aan diervriendelijke optie’s.

Live muziek en een nagebouwde pub

Naast al dat bier en lekkernijen mogen we vooral de geweldige line up van live muziek niet vergeten! Van Johhny Cash, Ierse feestmuziek tot aan de Rolling stones op het hoofdpodium. Dit jaar hebben we extra energie gestoken in het Pubgedeelte naast de hoofbar. De sfeer zoals je in Hendrick’s gewend bent met 2 free play photo play machine’s. Guinness en Guinness IPA van de tap en een mini podium waar je zomaar een akoestische suprise act kunt verwachten, één der festival directeuren schijnt gitaar te spelen….

Koop je kaarten nu!

Wees er snel bij, want de kaarten voor Hendrick’s Fest zijn nu te koop via www.hendricksfest.nl. We willen je erop wijzen dat de kaarten voor de zaterdag bijna zijn uitverkocht, dus aarzel niet om je plek te reserveren voor dit geweldige evenement!

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op Hendrick’s Fest in Europapark op 26 en 27 augustus!

Dus trek je regenjas aan of pak je zonnebril en kom langs op Hendrick’s Fest, hét speciaalbierfestival van Alphen aan den Rijn. Het evenement vindt plaats op 26 en 27 augustus in Europapark. Toegang is mogelijk vanaf 14:00. Wij staan klaar om je te ontvangen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke tijd hebt.

Evenementdetails:

- Naam: Hendrick’s Fest

- Datum: 26 en 27 augustus

- Tijd: Toegang vanaf 14:00

- Locatie: Europapark, Alphen aan den Rijn

Voor meer informatie en eventuele updates kun je terecht op onze website of social media-pagina's.