In het centrum van Alphen aan den Rijn is er een pakketwand geplaatst bij het winkelcentrum De Aarhof. Vanaf nu kunnen bezoekers hier terecht om pakketten af te halen, te versturen en te retourneren bij de onbemande pakketwand.

Winkelcentrum De Aarhof

Al ruim 50 jaar komen bezoekers naar het winkelcentrum De Aarhof voor het grote aanbod winkels. Zo zijn er verschillende restaurants, kledingwinkels en kinderactiviteiten in het winkelcentrum te vinden. Nu is daar ook een pakketwand aan toegevoegd om bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het winkelcentrum speelt hiermee in op de veranderende behoefte bij de bezoekers.

Voordelen van een pakketwand

Wanneer je een De Buren pakketpunt wordt, profiteer van je van vele voordelen. Voor het gebruik van de pakketwand is geen personeel nodig. De onbemande pakketwand zorgt hierdoor voor een ontlasting van service desk of andere personeel. Daarnaast is er nog een ander belangrijk voordeel: er komen meer bezoekers het winkelcentrum in, die ook weer een bezoek kunnen brengen aan de winkels.

Pakketten afhalen, verzenden of retourneren

Een pakket afhalen bij de onbemande pakketwand van de Buren? Laat je online bestelde pakket bezorgen bij een pakketwand bij jou in de buurt. Vervolgens ontvang je een bericht met een QR-code. Deze QR-code heb je nodig om de kluis te openen met je pakket. Het afhalen doe je door de QR-code te scannen.

Je pakket versturen of retourneren werkt in principe hetzelfde. Plak het verzend- of retourlabel van de aangesloten pakketdienst op het pakket. Op dit label staat een barcode. Deze scan je bij de pakketwand om vervolgens je pakket achter te laten in de kluis die opent. De bezorger regelt de rest!

Een pakket afhalen, retourneren of verzenden? De Aarhof is tot 22.00 uur open voor de consument om pakketjes op te halen.