Restaurant Proto - De parel aan den Rijnkade

Bij Proto geniet je van hoogwaardige lunch- en dinerervaringen, waar ontspanning samengaat met aperitivo en bijzondere wijnen. Dagelijks kun je binnen in het prachtige restaurant of buiten op het zonnige terras genieten. Na het diner of tijdens de middaguren kun je tevens ontspannen met heerlijke cocktails & bites!

Heb je iets te vieren? 

Bij Proto ben je aan het juiste adres, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum of een babyshower. Ze heten je van harte welkom in de privéruimtes, die een intieme setting bieden voor jouw speciale gelegenheid, volledig in de kenmerkende Proto-stijl met culinaire hoogstandjes uit de keuken. Proto staat zeven dagen in de week voor je klaar en ook tijdens alle feestdagen; Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren kun je terecht voor zowel lunch als diner.

Ontdek zakelijke perfectie bij Restaurant Proto, jouw ideale locatie voor vergaderingen en evenementen. De privé ruimtes bieden de nodige privacy voor efficiënt overleg en zijn uitgerust met essentiële voorzieningen zoals een flip-over, beamer/smart tv, wifi en schrijfgerei. In de zakelijke zalen worden jouw bijeenkomsten met passende arrangementen naar een hoger niveau getild, waar efficiëntie en culinaire verwennerij samenkomen.