Richard van Taste for Shirts - heeft mode voor elke man

Wat ooit zo’n 32 jaar geleden als overhemden speciaalzaak begon, is inmiddels onder leiding van Richard Kniesse uitgegroeid tot een herenmodezaak met een team van 7 mensen. Het is een echt familiebedrijf dat zijn sporen inmiddels heeft verdiend. Zo’n 3 jaar geleden is Richard met zijn winkel verhuisd naar een groter pand in de Van Boetzelaerstraat in Alphen.

“Wie zoekt kent ons niet, wie ons kent zoekt niet meer’

Richard: “Wij moeten met alle herenmodezaken die hier in het centrum zitten er voor zorgen dat de mannen van buitenaf hier komen shoppen en ook blijven, maar zeker ook de Alphense man moet hier in het centrum shoppen. De man krijgt hier in Alphen namelijk alles. De mooiste merken worden aangeboden, de service is overal perfect en er zijn voldoende winkels voor de man om te shoppen. Ik heb zo’n 15 jaar geleden deze winkel van mijn vader overgenomen en ik ben elke dag blij dat ik toen die stap genomen heb.”

De Toekomst?

“Het blijkt voorlopig zeker alleen bij deze winkel en we gaan alleen maar investeren in nieuwe en mooie collecties en blijven altijd de nieuwste trends volgen.”