Sfeervol Restaurant en Boutique Hotel - in het leukste straatje van Alphen aan den Rijn

Heb je wat te vieren? De Stadsherberg verzorgt met liefde en aandacht jouw verjaardags- of familiefeestje. Maar ook bedrijfsuitjes of gewoon gezellig met een groep vrienden. 
Met z’n allen aan een lange tafel, lekker flesje wijn erbij en wij zetten de tafels vol met de lekkerste gerechten. Wil je liever een High Tea, High Wine, wijnproeverij of uitgebreide borrel? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Binnen in de gezellige, huiselijke herberg, buiten onder de overkapping of in de zonnige borreltuin... kies je favoriete plekje!

Kom, proef, ontspan en blijf!

Het restaurant en het terras van de Stadsherberg wordt ook wel de huiskamer van het hotel, maar ook van Alphen aan den Rijn genoemd. Ontdek de ontbijt- en lunchkaart of laat je ’s avonds verrassen door overheerlijke en verrassende proeverijen van vis, vlees en vegetarische gerechten. Gepassioneerde koks zetten de tafel vol met verse, mooie gerechten die je deelt met alle tafelgenoten.

Indonesische proeverij

Eén dag in de week kookt de
Indonesische kok ´Mama Peggy` authentieke proeverijen. Op de 
website en socials vind je informatie over de wekelijks wisselende proeverijen!

Stijlvol overnachten en eten in huiselijke sfeer

Bij de Stadsherberg is niet één kamer hetzelfde. Er zijn 11 kamers en suites, welke stuk voor stuk met liefde en gevoel voor styling zijn ingericht, aan elk detail is gedacht.

Raadhuisstraat 118, Alphen aan den Rijn
0172 74 80 90, info@stadsherbergalphen.nl
Check stadsherbergalphen.nl voor de openingstijden.

De Stadsherberg; de plek voor een gezellig feestje!