SIMON winnaar tweede voorronde Alphen on Fire

Afgelopen zaterdag 17 december vond de tweede voorronde van Alphen on Fire plaats in Jongerencentrum Het Stek in Hazerswoude-Dorp. Na een spannende avond vol muzikaal talent werd singer-songwriter SIMON uitgeroepen tot de winnaar van deze voorronde. 

Het publiek heeft in Het Stek genoten van de energieke optredens van de vier bands. Now What!?, Jatwerk, Simon en Troubled stonden op het programma voor deze avond. Wat een talent stond er op het podium! Aan het einde van de avond koos de professionele jury unaniem voor singer-songwriter SIMON als winnaar van deze voorronde.

SIMON & FRIENDS speelde een ijzersterke combinatie van eigen werk en verrassende covers (o.a. John Mayer, Amy Winehouse) met een eigen interpretatie. De jury prees Simon om de geweldige muzikaliteit, goede dynamiek in de nummers, de onderlinge afstemming tussen de muzikanten en de zicht- en merkbare muzikale beleving.

Op 1 april zal Simon weer te zien zijn in de grande finale in de grote zaal van Parkvilla. De volgende voorronde vindt plaats op zaterdagavond 21 januari vanaf 20.00 uur in Poppodium MAX. De toegang is gratis. Ben jij erbij?