Speciale editie van Alphense Maestro komt eraan

Wie is de beste maestro uit Alphen aan den Rijn en omstreken? Op die vraag zal zaterdag 17 juni een antwoord komen. Winnaars van voorgaande edities van zowel de Alphense als de Bodegraafse Maestro zullen het tegen elkaar opnemen voor de titel.

Op het Rijnplein gaat op zaterdag 17 juni om 13:00 uur de zevende Alphense Maestro van start. “We zijn trots te mogen melden dat we dit jaar wel een heel mooie en zeer speciale editie gaan organiseren van de Alphense Maestro”, vertelt de organisatie. Dit jaar nemen de winnaars en finalisten van de afgelopen jaren van de maestro’s in Alphen en Bodegraven het tegen elkaar op en strijden met elkaar om de titel ‘Alphense Maestro 2023’.

De organisatie stelt dat er mooie stukken gespeeld zullen worden waarbij de maestro's echt aan de bak moeten om het orkest door het stuk te leiden en daarbij ook nog eens hun eigen interpretatie van het werk over te brengen. “Kortom, garantie voor een spectaculaire middag waarbij op het scherpst van de snede gestreden zal worden voor de titel Alphense Maestro 2023. Zet de datum dus alvast maar in de agenda, dit wil je niet missen!”