Ze is een bekend gezicht van haar cupcake winkel Tazzels in Alphen. Haar vele jaren ervaring in het ondernemerschap en eigen fabricaat baksels neemt Nathasja Haasnoot (50) in haar nieuwe functie als manager van Coffee & Brunchroom NJoy op het Thorbeckeplaein in Alphen: “ Met veel liefde maken we alles zelf, behalve het brood, dat komt van de Turkse bakker Akal.” 

De eigenaren Martin en Selina Kalkhoven met hun vierde horecabedrijf NJoy alweer zo’n tien maanden onderweg. “Dat betekent steeds bijslijpen, verbeteren en vooral heel goed luisteren naar de klant. We hebben een nieuwe kaart, het brood komt van Akal, de Turkse bakker en met de komst van onze nieuwe manager Nathasja brengen we nu ook heerlijke cupcakes en verschillende taartjes, natuurlijk alles zelf gebakken, zoals we alles met liefde zelf maken.

Openingstijden

De openingstijden hebben we veranderd, we zijn nu open van ’s morgens 8.30 uur tot ’s middags 17.00 uur. Tot die tijd kun je ook bij ons lekker borrelen. En we zijn natuurlijk 7 dagen in de week geopend.

NJoy is een huiselijke zaak, waarin mensen met passie lopen en waar iedereen zich thuis moet voelen.”