VakantieSpel deelnemersinschrijving opent op 13 april

VakantieSpel deelnemersinschrijving opent op 13 april

Aanstaande zaterdag, 13 april 2024, start de deelnemersinschrijving voor Het VakantieSpel. Het thema is dit jaar: Lab: de formule voor plezier. Het VakantieSpel vindt plaats van 19 t/m 23 augustus 2024.  

Het VakantieSpel beleeft dit jaar alweer haar 66ste editie en de organisatie vindt het tijd voor een “experimentele” editie. Het vijfdaagse programma vol sport- en spelactiviteiten staat dit jaar in het teken van “Lab: de formule voor plezier”. Kinderen die in groep 3 t/m 8 van de basisschool zitten, kunnen meedoen aan Het VakantieSpel. Van maandag t/m donderdag is er een dagvullend programma. Op vrijdag is er een ochtend- en een avondprogramma. Op vrijdagavond wordt de VakantieSpelweek traditioneel afgesloten met een Lichtjesparade en een show.  

De inschrijving verloopt hetzelfde als eerdere jaren, via de website www.vakantiespel.com. Sinds vorig jaar kunnen deelnemers die graag bij elkaar in een groepje willen, zichzelf aan elkaar koppelen. De organisatie laat weten dat deze werkwijze goed bevallen is en ook dit jaar weer gehanteerd wordt. Het is voor deelnemers mogelijk om met maximaal 4 deelnemers samen in een groepje geplaatst te worden. Alle informatie over deze manier van koppelen is te vinden op de website. De reden om maximaal 4 deelnemers aan elkaar te koppelen is meervoudig. Het VakantieSpel is een sociaal evenement dat nieuwe vrienden maken wil stimuleren. Ook een individuele deelnemer moet zich thuis voelen in een groepje. Daarnaast is de e organisatie op deze manier flexibeler bij het maken van de groepsindeling.  

Iedereen die helaas te oud is om nog mee te doen als deelnemer, maar in 2024 minimaal 15 jaar wordt, wordt door Het VakantieSpel opgeroepen om zich vooral in te schrijven als vrijwilliger. Zo kan de organisatie zoveel mogelijk deelnemers blij maken met een plekje voor Het VakantieSpel. Inschrijven om mee te helpen kan ook via de website www.vakantiespel.com.