Verhalen-Vertelster Annie de Boer - In Theetuin t Woutje Hazerswoude

Ook dit jaar komt verhalen-vertelster Annie Boer weer naar Theetuin ‘t Woutje met een gloednieuwe vertelling over De ‘Gruwelen van Hazerswoude‘. Over misdaad en rechtspraak in het oude Hazerswoude. Ook in het verleden van Hazerswoude hebben spannende gebeurtenissen plaats gevonden, waar maar weinig mensen van af weten, zoals b.v. de Hazerswoudse moord uit 1856.

En wat weet u van de „Hoge Vierschaar“. Welgeboren mannen die recht spraken in Hazerswoude en omstreken. En kent u het „Dievengat“, onder de toren van de Nederlands Hervormde Kerk? En hoe komen wij toch aan al die afschuwelijke straatnamen zoals: de Galgweg, het Spook Verlaat en de Gemene Weg. En waarom worden de inwoners van Hazerswoude eigenlijk Blauwkousen genoemd?

Op al deze vragen geeft Annie u het antwoord, aan de hand van spannende verhalen, die allen op waarheid berusten. In de vertelling zit een korte pauze met een kopje koffie/thee of een ander drankje, met daarbij wat lekkers.

En als na al deze spannende verhalen uw bloeddruk of hartslag soms wat opgelopen is, dan kunt u aansluitend weer tot rust komen tijdens een relaxte vaartocht door het wonderschone Rietveld o.l.v. de schipper en tevens gids , die u nog het een en ander zal vertellen over dit unieke gebied.

Prijs verhalen : 9,95 euro p.p. incl. Een drankje met wat lekkers.

Duur: 75 minuten.

Prijs Boottocht met schipper/gids : 9,95 euro p.p.

Duur : 60 minuten.

Reserveren is verplicht: tel: 0172589746/0615486182 of per e-mail: an.enjan@casema.nl/ annieenjan.ab@gmail.com

Bij minder dan 8 deelnemers gaan de aktiviteiten niet door.