Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling

Beauty Studio Good Looking is een schoonheidssalon in Zwammerdam, nabij Alphen aan den Rijn, dat gespecialiseerd is in natuurlijke huidverbetering. Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten. Met producten die bestaan uit lichaamseigen stoffen. Onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn is een van de weinige Qualified Pascaud Instituten.

Eigenaresse Monique van der Werf runt al ruim 21 jaar haar salon vol passie en eigenzinnigheid: ‘Wij werken alleen volgens het Pascaud concept en met Pascaud producten. Het is een bewezen totaalconcept op het gebied van schoonheidsverzorging met als doel tevreden maar vooral stralende klanten. Onze salon heeft een divers aanbod zowel voor vrouwen als voor mannen. Je kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod en vindt letterlijk alles onder een dak. Van huidverbetering tot permanente make-up, van huidtherapie tot massage. Alle mogelijke behandelingen op het gebied van schoonheidsverzorging vindt je in onze schoonheidssalon in Zwammerdam.

Dit zijn de behandelingen die schoonheidssalon Goodlooking zo bijzonder maken:

Pascaud Wave

Heb je rimpels, slappe huid, acne, littekens, couperose, striae of cellulitis? Behandelingen middels de Pascaud Wave zijn hiervoor dé oplossing. Met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie komen er stoffen vrij die de huid steviger en compacter maken.
De stralen van de Pascaud Wave behandeling hebben een dieper bereik en hebben voor een doorbraak gezorgd op het gebied Radio Frequentie behandelingen. De behandeling geeft verbluffende resultaten. Al na één behandeling zie je verschil en na een paar behandelingen is je huid zichtbaar strakker en jonger! In tegenstelling tot andere esthetische ingrepen is Pascaud Wave pijnloos.

Pascaud Wave voor gezicht en lichaam

> Strakkere contouren
> Stevigere huid
> Minder lijntjes en rimpels
> Fijnere poriën
> Gaat acne tegen
> Na één behandeling zie je al duidelijk verschil

Pascoud Contour

Heb je last van huidveroudering, rimpels, acnelittekens, oedeem of plaatselijke vetophoping? Wil je daar graag iets aan doen zonder dat je chirurgische ingrepen hoeft te ondergaan? Dan is de Pascaud Contour absoluut de oplossing voor jou. Hiermee brengen we de contouren weer terug in je gezicht, buik én de rest van je lichaam.

Dit doet het voor je gezicht

Verbetering van de huid, verstrakken van de kaaklijn, zichtbaar brengen van de jukbeenderen, onderkin verminderen en verstrakking van de hals.

En dit voor het Lichaam

Terugbrengen van de contouren bij de buik en de rest van je lichaam, het verminderen van vetophopingen en minimaliseren van cellulite 
en omvangvermindering.

In 6 stappen naar een stralend uiterlijk

Pascaud heeft een zes stappensysteem ontwikkeld: van analyse tot correct. De apparaten en behandelingen in deze stappen vullen elkaar aan en versterken elkaar. Pascaud werkt enkel met natuurlijke materialen en met producten die in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd zijn. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan strenge kwaliteitseisen. Good Looking werkt als een van de weinigen in Nederland met de natuurlijke producten van Pascaud.

BOOST JE HUID MET DE PASCAUD MESO BEHANDELING!

1   Verzacht rimpels

2   Vermindert pigmentvlekken

3   Verbetert de hydratatie van de huid

4   Frisse teint

5   Pijnloos, zonder naalden en spuiten

6   Booster: hyaluronzuur, vitaminen en mineralen