Vier het voorjaar - In museumpark Archeon

Museumpark Archeon opent de deuren tijdens de voorjaarsvakantie. Van zaterdag 10 februari t/m zondag 25 februari (m.u.v. 12, 13 en 19 feb.) is Archeon geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Naast de vele activiteiten, zwaardvechten, boogschieten en verhalen op het park is er ook een bijzondere en indrukwekkende tentoonstelling: 'There is No Planet B’ en goochelshow ‘Geheim in het Klooster'.

Een park vol activiteiten
Ontdek de geschiedenis tijdens de voorjaarsvakantie in Museumpark Archeon. In de prehistorie maak je vuur met een echte vuursteen of laat je krachten zien bij het verslepen van een hunebedsteen. Exerceer mee in het Romeins legioen en ontmoet de Romeinen. Wandel door het middeleeuwse stadje Gravendam en leer meer over de middeleeuwse ambachten of bezoek het dorpje Dorestad waar de Vikingen wonen.

Goochelshow Geheim in het Klooster
Jannes de Goochelaar verzorgd een fantastische familieshow. Jannes is een graag geziene gast in Gravendam. De bakker, de smid en de weefster kijken graag naar de betoverende goocheltrucs van Jannes. De broeders vinden dat getover maar niks en precies dáár in hún klooster gaat Jannes stiekem voor jullie optreden! Dus sluip stilletjes het klooster in en kom kijken naar deze show vol humor en… middeleeuwse magie! Tijd volgens het dagprogramma.