Vierde horecazaak voor Selina en Martin - NJOY Coffee & brunch opent haar deuren

Het imperium wordt steeds groter. Geïnspireerd door hun twee jonge kinderen openen Martin en Selina Kalkhoven hun Coffee & brunch zaak NJOY aan het Thorbeckeplein in het stadshart van Alphen. Vanaf zaterdag 2 december openen ze hun deuren om 7.30 uur. Zeven dagen in de week ben je van s’morgensvroeg tot 16.00 uur welkom om te genieten van heerlijke, huisgemaakte brunch dishes, sommige zelfs gluten- en lactosevrij.

Selina: “We houden met iedereen rekening, we hebben heerlijke gezonde broodjes, maar ook gewoon de allerlekkerste ‘overdone’ brunch dishes. We hebben ook broodjes ‘to go’, wel alles zelf gemaakt. Superhandig voor mensen die naar het station lopen om naar hun werk te gaan of voor ouders die hun kinderen wegbrengen.”

Vierde horecazaak

Naast Maggie Blue, ’s Molenaarsbrug, Wet ’n Wild is nu dan NJOY toegevoegd, de vierde horecazaak van het echtpaar Selina en Martin Kalkhoven. Allemaal in Alphen gevestigd. NJOY is 7 dagen in de week geopend. Kom lekker genieten bij deze sfeervolle coffee & brunch zaak in de Hooftstraat 25, aan het Thorbeckeplein in Alphen.

‘Happiness is nota bout getting all you want, it is about enjoying all you have’