CONCERT SEM & LEIF

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

8-03-24 BIJ TROUBLE TREE FOLKCONCERTS
SEM & LEIF

'From a Living Room'-tour van Sem Jansen en Leif de Leeuw

Leif de Leeuw voor de 8ste keer uitgeroepen als beste gitarist en beste bluesrock gitarist van de Benelux en Sem Jansen, wi…

8-03-24 BIJ TROUBLE TREE FOLKCONCERTS
SEM & LEIF

'From a Living Room'-tour van Sem Jansen en Leif de Leeuw

Leif de Leeuw voor de 8ste keer uitgeroepen als beste gitarist en beste bluesrock gitarist van de Benelux en Sem Jansen, winnaar ‘Hit the Road’. Ze zijn de gitaristen en zanger van de Leif de Leeuw band. Naast de Leif de Leeuw Band schrijft en speelt Sem veel Americana muziek welke hij uitvoert met zijn eigen band. In 2023 kwam zijn eerste album “Uncle Sem” uit en tijdens deze prachtige tour “Who the f*ck is Britt?!” zong hij over zijn transitie van zangeres naar zanger. Vanavond treden SEM & LEIF samen op als duo met hun grote liefde voor mooie Americana en gitaarmuziek. Ze spelen songs van hun gloednieuwe album 'From a Living Room’ aangevuld met all time favorites op hun vintage gitaarcollectie. Denk aan Darrell Scott, Jason Isbell, Brad Paisley en Chris Stapleton.
Een mooie intieme avond met rootsy Americana, country en folkmuziek! Dit wordt weer een fantastisch concert om niet snel te vergeten. Zorg dat je erbij bent!

Aanvang: 20.30 (zaal open 20.00) Reserveren via ttfolk@hotmail.com

VTC de Ridderhof, Arie Hogenespad 1, 2396 WJ Koudekerk a.d. Rijn. www.ttfolk.nl

www.semjansen.com www.leifdeleeuw.com

Prijzen

  • € 15,00