Uitjes Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een leuk uitje in Alphen aan den Rijn of één van de dorpen? In de UIT-Agenda van Hier is Alphen vind je alle uitjes in Alphen aan den Rijn. Van een avondje naar het theater, tot de bioscoop en van een pubquiz tot workshop. Voor degene die houden van een avondje uitgaan, creatief aan de slag willen of op zoek zijn naar een leuk uitje met de kinderen in de vakantie. Er is genoeg te beleven in Alphen aan den Rijn of in één van de dorpen zoals Boskoop en Koudekerk aan den Rijn. 

Op zoek naar een leuk uitje met kinderen? Avifauna en museumpark Archeon organiseren regelmatig leuke activiteiten maar ook Alphen Vitaal heeft leuke activiteiten voor kinderen. Ook deze vind je allemaal terug in onze UIT-Agenda. Is het juist eens tijd voor een date night? Ga dan naar bijvoorbeeld de comedynight in café Alle Hens, een avondje naar het theater in Parkvilla of Castellum of een avond lekker uit eten bij één van de vele restaurants die gemeente Alphen aan den Rijn rijk is. 

Een avondje dansen? Gek op de kroeg? In dé kroegkalender van Alphen aan den Rijn vind je een overzicht van wat er te doen is in de kroegen in Alphen en haar dorpen. De kroegkalender updaten wij iedere twee weken met de leukste evenementen in de Alphense kroegen. Naar welke kroeg ga jij graag? In de dorpen vind je ook ontzettend leuke kroegen, zoals café de Hoek in Koudekerk aan den Rijn. 

Heb jij een leuk evenement wat je wilt vermelden op hierisalphen.nl? Meld jouw evenement dan aan via het evenementen aanmeldformulier.

Overzicht UIT-Agenda