EDBA - Economic Development Board Alphen aan den Rijn

De Economic Development Board Alphen aan den Rijn is een onafhankelijke stichting die als doel heeft het bevorderen en het stimuleren van het economische klimaat in Alphen aan den Rijn en de regio, door onder andere maatschappelijke en economische partners gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien. Daarbij zit de kracht van de EDBA in het realiseren van een publiek-private samenwerking waardoor kennis en kunde gebundeld kan worden aangeboden aan bestuurders en beleidsmakers. Gezamenlijke inzet en betrokkenheid zijn belangrijke instrumenten om de kans op het realiseren van de economische doelstellingen te optimaliseren. Omdat de EDBA steeds zoekt naar onderlinge synergie en verbindingen, kunnen we de economische basis van de gemeente Alphen aan den Rijn nog verder versterken en samen de sterkste economie van het Groene Hart realiseren.

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte en lees hier alle berichten en nieuwsbrieven van de EDBA terug.

Lees meer

Informatiepunt

EDBA en Alphen Marketing hebben in verband met de Coronacrisis in maart 2020 een Informatiepunt geopend. Op het Informatiepunt vindt u op dit moment naast informatie over actuele economische thema's ook lokale en landelijke informatie, handige links en antwoorden op actuele vragen met betrekking tot economische thema’s. Het Informatiepunt verspreidt daarnaast periodiek nieuwsbrieven.

Het informatiepunt is een initiatief van de Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA), AlphenMarketing, de gemeente Alphen aan den Rijn en de VOA.

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Correspondentieadres
Economic Development Board Alphen aan den Rijn
Ondernemingshuis iFlow
Postbus 103
2400 AC Alphen aan den Rijn


Secretariaat
Europaplein 10
2408 GX Alphen aan den Rijn
0172-748150