"Alleen in Alphen is zichtbaar hoe we zelf de chocolade maken"

De andere vestiging is in Woerden, maar alleen hier kun je letterlijk zien hoe de chocolade zelf gemaakt wordt. Zelfs ook die overheerlijke chocoladeletters in allerlei vormen en maten. Alexander is van oorsprong banketbakker en heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd tot Chocolatier.

Alexander: “Ik werk nu zes jaar voor De Truffel en vanaf het begin sta ik in deze mooie winkel. Inmiddels hebben de Alphenaren ons wel ontdekt, vooral in deze tijd van het jaar. Sinterklaas, Kerst en Pasen zijn de periodes waarin het topdrukte is. Wij zijn gespecialiseerd in bonbons, truffels en marsepein. Maar ook in veganistische en suikervrije bonbons en letters die we helemaal zelf maken. Dat is best wel uniek. Je ziet de machines waar ik regelmatig mee aan het werk ben duidelijk staan aan de zijkant van de winkel. Het is niet alleen een genot om al die lekkernij op te eten, maar om te zien hoe het gemaakt wordt!
 

Wij maken ook zelf suikervrije én veganistische bonbons en chocoladeletters