PreT - Platform Recreatie en Toerisme

PreT is een platform van en voor ondernemers in de toeristische en recreatieve sector. Zij legt verbindingen tussen ondernemers met elkaar en met overheidspartijen. "Samenwerking staat bij ons voorop. We zetten als ondernemers de schouders eronder."

Alphen aan den Rijn is een centraal en verbindend knooppunt met bijzondere bestemmingen te midden van een uniek groen en waterrijk landschap. Met de iconen Archeon, Avifauna en Boskoop en alle kleinere beleef- en bezienswaardigheden heeft Alphen alles in zich om hèt centrale knooppunt van het Groene Hart te worden. Daarom wil PReT Alphen aan den Rijn en de publiektrekkers in deze gemeente doorontwikkelen, met meer zelfbewustzijn zichtbaarder maken en beter laten samenwerken aan een effectief programma van kansrijke projecten.

PReT wil als platform voor het bedrijfsleven vormgeven aan deze ambities en met de ondersteuning van concrete projecten de ambitie opvoeren en de uitvoering de komende jaren versnellen. "Gecombineerd met natuurontwikkeling en biodiversiteit willen we de regio laten uitgroeien tot een belangrijke en authentieke cultuurhistorische bestemming."

PReT Deelnemers

Benieuwd naar Toerisme en Recreatie ondernemers in Alphen aan den Rijn en omgeving? Op de website van PReT vind je een compleet overzicht van alle deelnemers.

Bekijk alle deelnemers

Deelnemer worden?

Ben jij ondernemend in recreatie en toerisme in het Groene Hart? Sluit je dan aan bij het Platform Recreatie en Toerisme, oftewel PReT. Lees meer over de voordelen!

Meld je nu aan